The Presumptuous Ray

I'M Not Gonna Pay A Lot For This Bride.

Bra att det finns på så många platser

Det är bra att det finns så många olika komvux runtomkring i landet, du kan gå på komvux i sigtuna om du bor där och du kan gå i Stockholm och överallt i landet. Det är ju toppen att det är så, på så sätt får ju så många som möjligt möjlighet att kunna gå och utbilda sig. Och det vill man ju att så många som möjligt ska ha möjlighet till.
Det kan vara kul att plugga något som man har drömt om att få jobba med eller att bara ta en kurs för att kunna göra något mer. Ja det finns ju så mycket som man kan lära sig och som man kan försöka bli bättre på och då är det ju toppen om man kan få plugga till det som man vill.

Kul med något nytt 

Ja det kan vara kul med något nytt ibland och det är ju så bra att det går att göra något som man tidigare inte har kunnat för att man aldrig har gjort det tidigare.
Men utbildning och praktik så kan man lära sig mer så att man till slut kan få börja jobba med det som man har pluggat till och det vill man ju väldigt gärna göra.
Ja det är toppen att den lösningen kommer och att det går att få det att bli verklighet. Alltid  bra att kunna hitta på något nytt när man känner att det man göra är lite tråkigt och inte så givande. Ja det är härligt när det kan vara på det viset och att man känner att det blir bättre om man pluggar till något annat. Och det är ju så praktiskt nu att det finns på så många olika platser och då blir det ju lättare än om man inte hade det så nära sig och det är ju bra.